Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
chain amour


Secrets

 

 

 

hearts of hearts
all
over

              reading minds                 (arcanum)

what walker walks and
strides alone

              overwhelmed

by talks in night by
nights

             Buying days
             I say

what bears him
more

what Mighty
find

                          I'll tell
                       You Joy

p e r h a p s


a gap
from chains 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 16:17



Bookmark and Share


  vildvin
*knycker dikten och
springer iväg med handen*

å...du vet vilka dikter
jag tycker om mest

/tioitopp-tack
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~