Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...varför? finns de någon förklaring?


Nu finns de inget stopp igen!

Ångest och oro kring nästa gång...

Ska jag falla som en sten igen?

Väl när jag är ute med er och har \"roligt\".

Sen så roligt att jag inte märker vart gränsen går..

Varför dricker jag så mycket, IGEN??


Inte vet jag varför, vill väl bara ha kul!

Men är det kul att inte komma ihåg...

...allt man sagt å gjort?

\"Vänner\" som man skapar då finns dom verkligen dagen efter?



....Nej de är ju de dom inte gör!






Fri vers av LillSandra
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 20:29



Bookmark and Share


    Suz
Ja varför gör man det egentligen?
Jag kan känna mig väldigt ansvarsfull och vuxen, tills jag tar det där glaset för mycket och då finns plötsligt ingen gräns eller botten och så ragglar jag hem runt tre utan att minnas vart jag varit..
Den är najs - inte:-/

Får glädjas åt att jag vissa kvällar lyckas med att hålla mig på rätt sida av den där hårfina gränsen mellan lagom och mycket.
Hoppas att även du gör det:-P
2008-05-05

    Nicklas VIP
Beror väl på vad de är för slags \"vänner\"..

Dock så känner jag igen mig, (tyvärr?:P), i att vara den som dricker för mycket, heheh..!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra