Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Jag älskar dig, även om du får alla fel på matteprovet\" brukade hon säga.

Om man struntar i de som mobbar
så tröttnar de.
Man ska inte bli besviken om någonting går dåligt.
Men om man mobbar sig själv då?
Eller om man alltid ställer in sig på att saker ska bli
lite värre än värst?

Kan man vara lycklig då?

Var inte rädda för att era barn ska vara olyckliga.
Det blir de ändå.
Men det går över.

Ni får inte ge dem plåster innan de har slagit sig.
Men det är okej att blåsa när de gråter.
Även då såren inte syns.
Och då ska du inte ifrågasätta...




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 21:02



Bookmark and Share


    Solros
Mycket kloka ord!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol