Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU, av alla du!


Salt Och Vatten

Salt och vatten blandat i droppar...
Döden känns så nära, bara en tidsrymd av andetag bort...
Smaken av salt på min tunga, kallt vasst stål... Blodet droppar..
Ekande tom.. Ett skal..
Driver med ljuset i solens gång..

Mörkret lockar..




Fri vers av Mystico
Läst 117 gånger
Publicerad 2008-05-18 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mystico