Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte, det där det som är svaret..


Hur Förklarar Man

Hur förklarar man? Allt är mörkt och kallt..
Sorgen river och sliter, drar kallt längs ryggen, smeker min kind..
Ingen styrka, ingen vilja..
Bortom livet finns inget liv, bara tomhet..
Skriket inom mig..
Dimman breder ut sin vackra vita klänning..
Kommer någon att minnas mig..?




Fri vers av Mystico
Läst 121 gånger
Publicerad 2008-05-18 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mystico