Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste att ni var där ni två

 


växande

i er samhörighet

staplas min saknad

ovanpå


utanför


våra tider går ihop, och

sammanfaller


jag tänker mej
som de där
tre stjärnorna


kallt


utanför

kärlekens käftar

lockas vi

svara varandra

aldrig själv
alltid själv
själv själv

när


ögonblicken smälter


tårlöst

ner i gatan, under
er


bort

från mej

går jag med dej

i min längtan


jag vill saknas också


min hud
fattas
i dina ytterkläder


och jag
fryser


utan dej

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 591 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 12:51



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
\"...bort

från mej

går jag med dej

i min längtan


jag vill saknas också...\"


V A C K E R T
2008-06-05

  vildvin
bokmärker igen
2008-05-07

    Loll
Underbar.
2008-05-07

    sunnanvind
Känner en stor sorg i denna...mycket vackert och med moll i tonen...
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~