Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- SANTA MARIA

Turturduvorna
slår ut sina vita solfjädrar
över acanthusblommans gröna blad
vid pelarnas stenfundament
och krossade
korintiska kapitäl.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 08:44

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris
Episkt...

som tagit från
en paradis saga!!

man kan andas så
i ro och fred under
dina arkader....

vilken känsla, vilken
melodi och gudomlig
poesi, alla du skriver!!!

mer vet/kan inte säga
finns inte ord noga!!!

Tack för jag få resa
med och drömma ;o)
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP