Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda bästisar

Idag fick jag veta sanningen
O den sved som satan in i hjärtat
O det såg du säkert i mina ögon
För ingen annan känner mig lika bra som du gör.

Du sade att du saknar tiderna med mig
Och du önskar att vi fick tbk de
Det gör jag med
Jag har inte glömt bort de
Inte än
För de är minnen för livet.

Och hur du än kommr välja i livet...
Kom ihåg våran minnen
O försök att aldrig glömma bort de
För det kommer jag aldrig att göra
Även om vi kommr att hamna ifrån varandra
Så som vi har hamnat nu !




Fri vers av Kaktus93
Läst 340 gånger
Publicerad 2008-05-11 09:03



Bookmark and Share


  häxanmara
Oj så sorgligt,hoppas de ordnar sig..
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kaktus93