Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom varje sak

Bakom en blik,
Bakom ett leende,
Bakom en kyss

Ligger det alltid något,
Nåt som vi kallar kärlek!




Fri vers av Kaktus93
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-09-24 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaktus93