Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektivet

 

 

 

tog
mig in 
i öknen

skrattade länge


höll
i ett sandkorn

 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-09 08:13



Bookmark and Share


  Jori
Håll hårt i det, kan bli en pärla! =)
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~