Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J L

Du var mitt allt
min trygghet

Mitt hjärta
min själ

Min längtan
mitt liv
MITT ALLT


När man kastar sitt liv i papperskorgen
märker man inget först
Inte förräns saknaden av livet sätter in
upptäcker man att man slängt iväg det
Och det går inte att hitta igen
Borta för alltid

Jag vill inte att du ska vara borta för alltid

Du höll mitt hjärta i din hand
Du vårdade det så ömt, med ditt hjärta, din kärlek
Men jag trampade på ditt
I will forever regret
my misstakes

Om jag fokuserar, och letar riktigt noga
kanske jag kan hitta en del av mitt liv igen

men delen som tillhörde dig
är för evigt borta

jag har en kniv i mitt bröst
och satte en kniv i dig med

jag kommer för alltid sakna något
sakna dig




Övriga genrer av zolaris
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-06-23 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zolaris