Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och det är ju verkligen så

att jag inte kan leva med dig

men frågan är om jag verkligen kan leva utan dig?




Övriga genrer av zolaris
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-06-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zolaris