Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drar åt alla håll. Samtidigt

Ibland vaknar jag
med sendrag
drar åt alla håll
samtidigt
och skriker rakt ut

I morse
i bröstkorgen




Fri vers av Tina-sol
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-09 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol