Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktivt tidsfördriv

Tror du att din vän är unik
på det sättet som förstör henne
Varje dag är den andra lik
hennes drömmar förgör henne

Jag vill understryka min kursiva mening
Hon är självdestruktiv
Du må tycka att hon är dum
för att hon ej tycks ha motiv

Men har du tänkt hennes tankar
har du tagit hennes kliv
klöst sönder din egen själ
som destruktivt tidsfördriv

Har du varit där hon är nu
har du upplevt hennes abstrakta perspektiv
har du smakat på hennes luft
har du kanske levt hennes liv

Du är blind i din fulla välmening
du är döv men svarar ändå
hennes tårar forsar i en flod av försening
för hon ville inte se dig gå

Hennes mod det sviker och natten nalkas
mörkret livnär det hjärnspöke hon vill skåda död
det promenerar med hoppet och \"här skall det halkas\"
seså djupa sår, läk eller blöd




Fri vers av Någon AB
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-23 23:50



Bookmark and Share


    vilsen
skrev på din förra ssida, men så såg jag att du hade bytt, och jag var inte säker på att du sett alla komenater . så: denhär dikten är riktigt bra i mina ögon ! "har du klöst sönder din egen själ, som destruktivt tidsfördriv " å, en så bra mening ! jättemegabra !
2005-06-28

    Oskar Jönsson
Den här är häftig! Den är också välskriven, men några rader var lite svårlästa.
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Någon AB