Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyans av lycka

Jag avskyr att inse
alla fel jag begått
och att jag själv är skyldig
till de tillstånd jag mått

Jag känner lyckan nu
men skräms av dess nyans
Ibland önskar jag inget hellre
än att den inte fanns

Det tycks dumt att ständigt luras
att fly från vacker höjd
hur mycket än livet leker
ser jag brister, blir ej nöjd




Fri vers av Någon AB
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-07-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Någon AB