Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
0+0=0


-A moll-




Från av i efter enligt till förklaring att levereras i.
Fosterfördrivning, göra en orimlig slutledning.
Fördärvaren Djävulens heliga helvete.

Som kröner en överlåtelse av egendom avyttrad i balladstil.
Att avstå och övergiva en ledig otvungenhet.
Bristande förmåga att snedställa en avskärmad ljusöppning.

Otillgänglighet i det allra heligaste området.
I trogen takt, hängivet.

Som ännu icke skapats av männskliga händer, prydnadston.
Handtvagning för nybörjare, rörelse av extremitet.
Avtvättning efter behag, oförutsett hinder.

Näthinneavlossning blindhet.

Individ med avvikande kromosomuppsättning förnekades.
Från ett tings existens kan man sluta sig till dess möjlighet.
Utmärkande brist eller avsaknad.

Härifrån hädanefter från idag, avtynande i vredesmod.
Förklaringspsykisk förmåga, från början ända till slutet.

Uppkomst av organiskt liv ur oorganiska ämnen, uralstring.
Med avslutandet av ett organ eller organsystems livslängd.
Ett organs fullständiga försvinnande, amputation.

Naturkrafternas bortförande.
Sång med slutna läppar.
Brumstämma.

Prostitutionen avskyvärd.
Förhandsbeställning.
Överflöd.

Med munnen belägen.
Tillgängligt missfall.
Livsaromen och dödsodören.

Härifrån till evigheten är det inte långt.

Förklaring för överflöd.
Sköljning med vin och vatten.

Avvikelse från det normala, förnekande.
Särskilt psykiskt.
Ivrare för negerslaveriet.

Tillgängligt förkrympt.

Svävar jag mellan.

Liv och Död.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-10 19:31



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Jag varken går eller åker
varför är du här då

därför att du är där
2008-05-19

  isidore
Gillar ditt sätt att uttrycka dig, oerhört talangfullt och intressant.
2008-05-18

    Glittra G
\"Otillgänglighet i det allra heligaste området.\"

Gillade den meningen ... men vet inte varför... bara gjorde det
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777