Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter uppmanar besök, då jag har varit saknad. Saknad? Känner de mig? Hur som helst, så inspirerade det mina annars så slöa poesiceller.


Och



Och
Ord som blir över
Lämnas kvar
Skaffar en egen grupp
Trängs i ett hörn
Lämnar plats åt substantiv
Adjektiv
Verb
De viktiga orden

Och
Fåglar som egentligen borde sova
Eller sover fåglar
De borde i alla fall inte sjunga
Äppelträden blommar
Kanske förtidigt
Kanske för sent
För mycket fåglar är det oavsett

Och
Kanske borde det hända något nu
(Och är mitt favorit ord och jag använder det ofta)
Jag borde skriva
Inte som jag skriver nu
Jag borde skriva
Mhm, fingrarna kryper av vilja
Huvudet slumrar av brist på det samma

Och
Musiken stryker sig som en katt mot min ryggrad




Fri vers av Cassandra
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår inte mycket av den här dikten, men jag bara älskar sista raden! Vet inte varför, men den är så himla härlig!
2008-08-04

  andreawolf
sista raden. mmmmmmm.
underbar!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Cassandra
Cassandra