Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam


ensamhet förtär




Övriga genrer av Marreb
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-11 16:38



Bookmark and Share


  fågel grå
Kort och koncist konstaterat.
2008-07-07

  Mattias Josephson
oh ja...

gud skapade ljus - och såg att det var gott
gud skapade land och vatten - och såg att det var gott
gud skapade grönska och djur och sak efter sak - och såg att det var gott

gud skapade adam - och såg att det inte var gott - inte om han var ensam...
2008-05-12

  Jojo
Med de korta orden får du fram känslan av ensamhet så bra!
2008-05-11

  Just Emotions
ooo ja.. så sant
2008-05-11

  Lejonhjärtas poesi
Ja i tvåsamhet det är underbart att vara kär!
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Det kan även tvåsamhet göra.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb