Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går omkring bland ovärderligheter

 

 


vill du vet att

vad du
ger mig är
öar av
ovärderligheter
hav

av obundna pärlor

källor allt 
blir riktig
kärlek

simmar jag och
dricker dig
i närhet
öppnar
dörrar
inuti

bor du där
med
längtan

respekten som himmel bortom hyvlade moln

du förlänger mig

dit

vet
du det

 

älskade

 




Fri vers av Rejja~
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-12 11:42



Bookmark and Share


  vildvin
tack... njuter denna dikt....
2009-06-07

  Sladjana Zubcevic
Vilken kärlek!
2008-06-05

  Jori
*flämt*
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~