Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulation....en fegis försvar!!

Jag gav dig mig
öppnade mig, älskade dig
sån är jag

Du bet mig i nacken
förgiftade mig
dag efter dag

Men jag var lycklig, jag var kär

I hemlighet spann du ditt nät
kanske omedvetet
men ändå...

Jag försökte flyga
tog sats, slängde mig
sån är jag

Du sköt ner mig
plockade mina fjädrar
gång efter gång

Man jag var lycklig, jag var kär

I hemlighet spann du ditt nät
kanske omedvetet
men ändå...

Jag kämpade
försökte hjälpa dig, trösta dig
sån är jag..

Man jag var lycklig, jag var kär

I hemlighet spann du ditt nät
kanske omedvetet
men ändå...

Du manipulerade mig
tryckte ner mig
vävde in mig i en kokong
sög ut mig
kvävde mig
.............dödade mig...........

Man jag var stark, jag blev stark
jag lämnade dig..............

I hemlighet spinner du fortfarande ditt nät
kanske omedvetet
men ändå




Fri vers av kaffesump
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-05-12 15:34



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Åh, mkt bra har du fångat en känlsa.....manipulation, kanske inte medvetet men ändå....
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump