Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De badande 1937

Sjösätt lilla vän

stora faror väntar

horisonten når aldrig sitt slut

 

Jag värnar omkring dig

Mina höfter gav dig liv

 

Kärleken sjönk in

In i mitt hjärta

Sjöng en symfoni

 

 

Kom bara kom

Susets alla stormar

Längs horisonten finns inget liv




Fri vers av Evelina Freidn
Läst 369 gånger
Publicerad 2008-05-12 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Freidn
Evelina Freidn