Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsligt

En sång om sommar-våren
kan väl inte finnas här?
En plats där läppar brister
och unga flickor skär

En väg där bilar börnar
förstör vår atmosfär
Det kan väl inte fortgå?
Jag vill inte leva här

Mammor pappor flyttar
över hela våran värld
Vem kan ge dom trygghet?
Vi vill inte ha dom här!

Har du fyra ansikten
men inget pokerface?




Fri vers av Evelina Freidn
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Freidn
Evelina Freidn