Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Hur säger man det man vill säga då ord inte kan användas




Övriga genrer av denutannamn
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-05-13 13:45



Bookmark and Share


  friheten
Ja, så kan det vara.

kort och rakt
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

denutannamn