Idag växte hornen i pannan.
Tänk att vissa måste leva sitt förkrympta liv i andra.
Varför skall livet parkeras?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag växte hornen i pannan.
Tänk att vissa måste leva sitt förkrympta liv i andra.
Varför skall livet parkeras?




Aldrigpåenfläck

 

Nöjd...
      kommer antagligen aldrigihelvetet
      att vara det, inte ens en susning i riktning dit.

Vem vet...
      kanske det skulle vara så glidsamt enklare
      i en liten stund i alla fall.

Men...
      nog är det så där dööööskööönt att veta, bara landa
      i ensåndärdjävlabra känsla,
      som kvittrar som en gloria runt huvudet
      och bankar på sitt mantra som kyrkklockor,

                         mer

                         mer

                         mer

      och definitivt inte nöjd.

 

Jomenvisstharjagdetbra har jag,
jag har ju inte vett nog att vara nöjd,

 

               till att börja med...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-13 20:28



Bookmark and Share


  lilla t
Studsar upp och ned, Den här, den här var för sjutton helt underbar!
Känner dock att det är ett lite nytt grepp från dig. Så lyser det igenomav igänkännandefaktor, Att det är just DU som författat den! Strålande!
2008-05-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hög igenkänningsfaktor :-)
2008-05-14

  Carola Zettergren
Sanslöst skönt poetat av dig!!!
Grattis till placeringen!
2008-05-14

    Maria Malm
Ler åt denna, kul samtidigt som man får en liten tankeställare..när är man nöjd egentligen..
2008-05-14

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Agghhh!!!
Suveränt fångat
rätt sorts ilska......
kb
2008-05-14

  aol
hrligt med ilska och inte begripa att vara nöjd bravo
2008-05-13

  Lena Krantz VIP
Ilska i väldigt snygg tappning!

Tjusigt!
2008-05-13

  Rolfsdotter
Oj, här osar det av ilska, men en skön sådan! Kram Backsippan
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt