Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


rödtröja

I en dimma av alkohol ser jag den rödatröjan
jag går fram, hoppar och studsar
glad och lycklig
ger dig en stor kram

dan efter kommer jag bara ihåg smått
jag känner hur jag saknar dig
men jag kan inte erkänna det
ingen förstår




Fri vers av zebraflickan
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan