Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ko


häst

ibland kanske det inte alltid handlar om att erkänna för sig själv
utan att erkänna för andra




Fri vers av zebraflickan
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 22:10



Bookmark and Share


    undefined
alldeles rätt! väldigt bra skrivet
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan