Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oklar över hur texten skall ända upp - eller bättre -
Tystnad, minsta möjliga kaos



i drag av en dag

 

 

det är en sån
dag jag samlar på
allvar

skaver mynt mot fingerspetsar

tvekande årstid
svingar lodet

mellanfönstrens
skarvljus

de spridda 
obegränsningarna

blandar damm

för ögonen


----

(editerar)

i drag av en dag

 

 

                                               

                                        nu är en sån 
                                        dag jag samlar på allvar

                                        skaver 
                                        mynt 
                                        mot fingerspetsar

                                        den tvekande årstiden
                                        singlar lod
                                        
                                        ökar mellanfönstrens
                                        skarvljus

                                        spridda 
                                        obegränsningar
                                        
                                        blandar damm

                                        prickarnas famlande forsfält 
                                        framför ögonbleck

                                        samlande tillit
 
                                        Neontriumf

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~