Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna, blir så glad. :)


Börda



En gång i tiden
Bar jag på en börda
Några vill säga hejdå
En bruten linje, men understruket
Är det ett hav av sorg inom dig

Sorg inom mig

Såg rörelser i deras ögon
Sade att jag inte längre visste vägen
Gett upp spöket
En flyktig själ och det är en rädsla
I väntan på ett kommande friköpande

Väntar på att blekna

Bleknar bort

Om döden tog mig nu
Räkna mina misstag och släppa igenom mig
Viska i mitt öra
Tagit mer än vad vi fått
Och havet av sorg är du




Fri vers av Shadowbjörn
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowbjörn
Shadowbjörn