Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alone

Livet är ett helvete.
Jag tittar ut och ser,
regn,
dysterhet.
Lyssnar på musik.
Och är helt inne i min egna värld.
Hör bara svagt mummel av dom andra.
Everything seems pointless.
I\'m all alone.




Fri vers av Monta
Läst 533 gånger
Publicerad 2008-05-14 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta