Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärningar

Tärningen är kastad.
Prickarna skicka oförstående blickar.

Jag rodnar av deras självsäkerhet.
Så liten, så dum jag plötsligt blir.

Singulariteten sakta exploderar.
En våg av eufori omfamnar mig.




Fri vers av Monta
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta