Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och rum

När jag sitter och lyssnar på er tala hör jag brus.
Jag är inne i en annan värld full av perfektion.

Ni försöker krossa min tillflykt,
men ni är kraftlösa mot dess styrka.

Jag glider bland tid och rum,
ni vet ej var jag är.

Jag har min egen vilja och syn på livet som den är för mig.
Låt mig ha min fantasi värld för mig själv.

Ni avundsjuka dödliga.




Fri vers av Monta
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-14 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta