Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasväggar

Glasäggar.
Rädd för att dom skall gå i sönder.
Rädd för att dom ska få veta vem jag egentligen är.

Väggarna skyddar mig.
Från alla dessa onda mäniskor.

Men ibland kan dom gå i sönder.
Då måste man återuppbygga dom, trots att det gör så ont.
Och det tar tid, oändlig tid.

Måste reparera varenda söndriga lilla glasbit. Bit för bit.
Varenda lilla bit representerar en liten del av just mig.

Mina glasväggar är sköra.
Lika sköra som jag.




Fri vers av Monta
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta