Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se

Hur kan du ens titta åt mitt håll.
Prata med mig, se på mig.
Jag är inte värdig dig.
Du förtjänar så mycket bättre.

Men där ljög jag.
Du tittar inte åt mitt håll, pratar inte med mig, ser inte på mig.




Fri vers av Monta
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta