Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrar om man kan blir straffad, alltså inte bara censurerad, för att skriva?


Psyko?

Nettos pissgula skylt penetrerar min dimma av depravasion

Den fräscha kassörskan har latent makt
Gubbarna står på rad beredda att ge upp allt
De ler och tackar och drömmer

Krossar en flaska olivolja och går till köttdisken

Sliter upp förpackningarna av nötfärs och begraver den, dem eller det bland grönsakerna
Styckar kassörskan och stoppar ner delarna i nötfärsens förpackningar
En av gubbarna sätter jag i kassan
De andra erbjuder jag att köpa (icke an-)delar av kassörskan och önskar dem en trevlig dag




Fri vers av zapatista
Läst 889 gånger
Publicerad 2005-06-25 22:54



Bookmark and Share


  Daybreaker
Hehe - morbid och hur kul som helst! =)

Revolutionera samhället för att komma nånstans - eh!
2006-01-08

  Johan Blixt
Du skriver ju hur skönt som helst:D
2005-09-11

    ej medlem längre
den här dikten är betänkvärd. fortsätt o skriv!
2005-09-09

  Teresia Ridell
Ja rubriken passar ju, men ???
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

zapatista