Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill vara nykär ?

Ingen vill
vara nykär,
det tar slut för snabbt
och efteråt

har man glömt hur det kändes

Eller är jag bara avundsjuk

han som var jag
ett tiotusentalssteg tidigare

När man har kännt
då vill man känna igen,
men
endast döden
skiljer oss åt,
därför
spelar vi
roller där
du blir våt
och jag blir kåt

Endast stunden
är
för evig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1059 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-25 22:53



Bookmark and Share


  Amy (F)
Sann dikt. Fin och tänkvärd.
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan