Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen av insidan

Tankarna som våldtar min insida
de svåra som ger känslokalla kårar
Och du ber om djup
Och jag skriker
för djupet gör mig nollställd på känslor


Det fungerar bara för min
Låsas och hålla ihop-psykologi
men på riktigt skrapar det sönder min insida
klöser bort försvaret
tillverkar en lång reva över hela min identitet



Då önskar jag att du aldrig våldtog min insida
Jag är trött på att plågas
Trött på att förstå
att önskningar inte finns till för små barn.




Fri vers av Pallabra
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 12:15



Bookmark and Share


  friheten
Mycket bra!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra