Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barns önskningar blir sällan prioriterade

Det blir aldrig djupar än såhär
Det blir aldrig svårare att släppa taget



Bara blunda och slipp
se mig gå




Fri vers av Pallabra
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra