Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem drog ur proppen?

Det kändes som om all luft gick ur mig
Jag kom hem efter min arbetsdag
La mig för att vila ögonen
men somnade och sov över en timme
Nu har jag arbetat i två veckor
med min utökade arbetstid
plus att jag har känt spänningen
inför utgivningen av min nya diktbok




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 720 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 22:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan så väl...
Applåd.
2008-10-27

  camillala
oj så bra!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson