Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina ögon är så vackra

dina läppar så gott

dina leende får mig att smälta
så som en vulkan når sitt syfte

allt det du gör påverkar mig
jag är skuggan som är binden till dig
Även om den inte syns ibland

du är miraklet som mitt liv behövde
för att skänka mig hopp
skänka mig ro

jag var havet som var orolig utan dig
nu med dig är jag bergen som ingen kan flytta på den

ser du hur starkt jag har blivit

att skänka mitt liv är ingeting som
kan återbetala min skuld till dig

du målade mitt liv vackert
du skänkte den hopp, mod, glädje och lycka
Och du fick min själ börja stråla

jag har gott samvete att vara kär
för jag vet
bara i kärlekens kretslopp där finns inga synd

numera alla kan se och läsa
i mina leende ögon att jag är kär

JAG ÄR SÅ KÄR I DIG,
SÅ LÄNGE DU ÄR MIN

Och även EFTER.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 1058 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 12:04



Bookmark and Share


  Manal
En mycket vacker text ocj slutet är juh bara så underbart. Däremot tror jag att texten kan bli änni bättre med små redigeringar av ord och utan ordförkortningar
2014-05-12

  Whytina
Älskade den, speciellt de sista raderna.
\"JAG ÄR SÅ KÄR I DIG
SÅ LÄNGE DU ÄR MIN\"
*Bokmärkes*
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS