Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pölar

Fryste in
min kylskåpspoesi

Ångrade mig,
tinar upp
bokstäver som
bildar
pölar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 311 gånger
Publicerad 2005-06-26 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan