Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever !

Rosorna doftar död
men ochså kärlek
och liv

Gräset
ligger på
minneslund
och under
fötterna
på lekande barn i vår trädgård

Solen skiner
på gravsten
och på
min hungriga kropp

Ibland
bränner man sig
men
man lever




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-06-27 06:31



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
fin dikt. jag tolkar ett verk om den gamla sanningen att myntet har två sidor. Denna dikt ger mig känslor av tröstande, och den är vackert formulerad
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan