Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckarklockan

Vidgar mina ögon
enbart
för att se
hur trött jag är

Sängen
verkar väldigt
erotisk för mig
just nu
( jag vill ligga med dig )

Om bara den där förbannade väckarklockan
ville hålla tyst imorgon !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-06-27 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan