Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stick ni får regna någon annanstans

Ville vara naken

Om bara sommaren
ville komma

Så skulle den få mig

Jag vill älska med
alla solstrålar
och ta risken
att bränna mig
( aldrig är kärlek riskfritt )

Kom
kom
det går
om
vi vågar

Molnen
kan vara svartsjuka
och regna någon annanstans




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-06-27 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan