Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversationsöron

Du andas sådär lite ängsligt,
precis som du alltid gjort.
Allt jag hör är ord.
Jag får inget sagt
Jag hörde dig berätta om din stolthet.
Lyssnande är jag inte luft.
När min tunga rörde sig för livet,
nådde orden aldrig dina välanpassade konversationsöron




Fri vers av Johan Hargne
Läst 381 gånger
Publicerad 2008-05-24 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne