Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det verkar som om folk har slutat läsa. det känns sorgligt. den här är inte så väl genomtänkt så ni får vara så elaka som ni känner för att vara.


för första gången har jag ingen titel


när inte ens jag själv har ögon
för någon annan än den där
med alldeles för mycket ögon på sig redan
när skalet är det enda jag vill, orkar, kan se

tårar är inget som bara
jag brukar nämna, fälla, lämna
utan jag är egentligen helt normal
även om jag har svårt för det där att
prata, le, känna mig fin och skratta på en och samma gång

svammel blir svavel som blir slam och jag
kommer klara mig även om jag inbillar mig något annat
jag klarar mig alltid
allting blir alltid som alltid
jag kommer gömma mina blickar
stoppa dem långt bak långt bort utom synhåll och
inse att inga blickar
någon gång vill söka sig efter mig
och allt blir som det alltid
alltid har varit




Övriga genrer av Freya
Läst 765 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-24 13:22



Bookmark and Share


  Lollan_
jag har för mig att jag läst denna live.
och förlåt för att jag är så seg med att kommentera. är nästan aldrig inne längre.
den är bra <3
2008-07-31

  Eric R Ström
Väldigt bra skriven
2008-07-24

    Mikaela
den var bra, man måste verkligen läsa ljupt för att följa med i texten och sånt gillar jag
fint Freya :)
2008-05-24

  ettinterntskämt
Väldigt fängslande, beskrivande hur allt skit jagar en hela tiden. Precis som det inte är meningen att man ska vara lycklig. När man är olycklig så finns inte lycka, men när man är lycklig finns där alltid något att vara olycklig över.
Fint.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya