Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diagnos


perspektivförändring
allt kan ses ur ett nytt ljus

förklarande diagnos
en sanningsbomb som briserat

jag fäller en sorgetår
knyter ilsket min näve

det faller på plats
i ett förklarande nu

befriande sanning
men tungt besked

rätt hjälp
ska jag äntligen få

rentvådd
vinner självrespekten åter

skulden rinner av
börjar gå med lättare steg

jag har en skada i nacken
och inget psykiskt fel






Övriga genrer av Marreb
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-24 14:40



Bookmark and Share


  Jojo
Tänker att självrespekten ska kunna finnas även om åkomman är psykisk. Men som vårt samhälle ser ut idag (och i historien) så är det lättare att hantera fysisk smärta än psykisk.
Hoppas nu på ett gott tillfrisknande.
2008-06-03

  berxper
Att inte bli trodd föder tvivel och ångest.
Att få en mörk sanning är också en befrielse.
Man måste veta förutsättningarna för att kunna gå vidare.
Dina ord berör.
2008-05-31

  Sofie Viktoria
Skönt. Lättare att hantera det fysiska än det psykiska av någon anledning.
2008-05-24

  Elaine.S VIP
\"rentvådd
vinner självrespekten åter\"

Skillnaden är som natt och dag...även om problemen kvarstår
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb