Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himeln och havet? Molnen och vågorna?

Sitter och tittar ut genom fönstret
där ute kör båtarna i hamn
vågorna guppar mot land
Himlen glittrar på det mörkgröna vattnet
och Vattnet glittrar tillbaka
de talar med varandra, förmedlar
känslor som ingen annan kan förstå
inte fiskaren i sundet
eller piloten i planet
ingen vet vad känslorna handlar om
utom Himlen och Havet




Fri vers av Tidvis
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 12:58



Bookmark and Share


    mr cloud
älskar hur de rimmar ibland,,
sådär lite lagom..
Bra !
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tidvis