Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt utan dig

din kaffekopp är fortfarande varm
likaså är jag inombords

men du gick snabbt iväg, slog igen dörren

jag förblev för dig ett minne





och du förblev en varm kaffekopp i mitt kök




Fri vers av Tidvis
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidvis