Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vikingatermer. Danderyds Komunalråd (M) på Berga gård ville slippa betala underhållet själv, som hyresgäster i miljonprogrammen.


Hövdingen i Berga

Det bodde en hövding i Berga

som aldrig var ute och härja

Han klaga på sitt bo

och iddes inte ro

Han åkte ju bara färja




Bunden vers (Limerick) av peter schenling VIP
Läst 1093 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP