Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om deras texter typ \"put on your vite sombrero and your red bandara too\".


Abbas internationalitet!!

Abba var en svensk grupp
som sjöng sydamerikanska
cowboysånger på engelska!




Prosa (Prosapoesi) av peter schenling VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-05-25 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP